Reiki Healing

Reiki Healing

Reiki Healing är en gammal energigivande metod som har östasiatiskt ursprung sedan 1800-talet. Order "Reiki" betyder Universell Livskraft och ordet "Healing" betyder läkning

REIKI HEALING är en är en mjuk behandlingsmetod där jag som terapeut kanaliserar/fömedlar livsenergin via mina varma händer som jag håller på din kropp och ibland en bit utanför din kropp. Livsenergin finns inuti och runtom vår kropp och behöver finnas för att vi ska må bra. När energierna blockeras kommer vi i obalans, både mentalt och fysiskt. Reiki är ett sätt att lösa upp dessa blockeringar.  

MINA HÄNDER berättar för mig när din kropp och själ behöver reiki. Det kan hända att du bokat behandling via Transfigura eller Deep Release, men mina händer berättar för mig att du också behöver reiki. I de fall det sker ger jag samtidigt reiki enligt överenskommelse med dig, 

REIKI PÅ DISTANS Det går bra att boka en behandling via reiki på distans. Då bokar du en tid som vanligt och vi tar kontakt via telefon eller sms/mail. Under behandlingen får du ligga ner och vi kommer överens om när behandlingen är klar och stämmer av efteråt.

 

TAROTläsning kan du boka som komplement efter behandlingen. En kortare läsning av tre kort gällande en specifik fråga som vi kommer överens om tillsammans.