Ditt Sanna Rum

JAG ERBJUDER behandlingar via olika metoder som vi, jag och du som kund, ibland kombinerar med varandra utifrån överenskommelse. Samtliga behandlingsmetoder jag erbjuder har en avslappnande effekt och de flesta ingår i FRISKVÅRDSBIDRAGET och via EPASSI. Inga maskiner finns i mitt behandlingsrum, det är endast mina händer jag använder som kompletteras med silikonkoppor i behandling av lymfsystemet.

Lugnande dofter och musik fyller mitt behandlingsrum när du kommer till mig, oavsett vilken behandling jag ger. 

JAG ÄR TACKSAM över fina möten med kunder <3 och att jag haft möjlighet att lära mig flera olika metoder att ge behandling som jag numera kan använda mig av på olika sätt för att hjälpa ytterligare. Jag är också tacksam över alla gånger mina klienter getts möjlighet att uppleva ett bättre mående, både till kropp & själ. 

JAG LÄR MIG nytt och upptäcker erfarenheter hela tiden vilket gör att mina behandlingar oftast är olika från gång till gång.

Välkommen!

Behandlingar

MSTR®

MSTR® är en ärrvävnadsbehandling som  man kan använda sig av för att behandla ärr tidigast 8 veckor efter skadan uppstod. Ärret ska vara läkt. Lämpar sig väl vid t. ex. kejsarsnitt eller bröstoperationer. Resultaten är beständiga och behöver inte göras om. Om du har ärr är MSTR® ett bra komplement till lymfmassage.

Mer information

Lymfmassage

Lymfmassagen syftar till att öppna upp systemet och de eventuella blockeringar som finns. Metoden lämpar sig också för att behandla LIPÖDEM/LYMFÖDEM. Från och med andra behandlingen använder jag mig ibland av silikonkoppor.

Mer information

Lymf- & Klimakteriecoach

I klimakteriet är det mycket som händer t. ex. påverkas lymfsystemet. Via samtal och rådgivning går vi igenom vad du själv kan göra för att uppleva ett bättre mående. Information och övningar.

Mer information

Deep Release

direkta fysiska metoder tillsammans med indirekta mer subtila. Vi lyssnar in vad kroppen behöver just nu.

Mer information

Transfigura

En metod för att stimulera din egen kropp att släppa gamla mentala såväl som fysisk blockeringar/cellminnen. Behandlingen ger en fin avslappning och ett lugn.

Mer information

Reiki Healing

En metod för att fylla på, och balansera energin i både i kropp & själ. En metod där jag som terapeut, via mina händer, kanaliserar universell energi till dig.

Mer information

Gua Sha

Behandling av lymfsystemet i ansikte och hals. En form av naturlig ansiktslyftning via gua sha-sten och om du vill koppning.

Mer information

Chakrabalansering

Våra chakran, livsenergihjul, kan ibland hamna i obalans p g a olika anledningar. En balansering av våra chakran är en lugn metod som ger omedelbar effekt.

Mer information

Försäljning

Jag har försäljning av några få produkter såsom silikonkoppor, gua sha-stenar samt utvalda kristaller.

Tarotläsning

Jag har utbildat mig i att läsa Tarotkort och behöver öva. Därför erbjuder jag under en period läsning under 30 alternativt 60 min för endast 50 kronor. Det går också bra att boka som ett tillägg i samband med behandling via chakrabalansering, reiki healing eller transfigura.